Semalt Review: Naon Éta Kumaha Kumaha Mangpaat?



Saban bisnis leutik badé ningkatkeun lalulintas wéb. Kanggo bisnis online, éta landasan kasuksésan na.

Pertanyaan badag nyaéta "Kumaha?"

Dimana anjeun kéngingkeun jasa SEO gratis sareng anu mayar leres-leres?

Nya, salah sahiji alat anu sacara drastis tiasa ningkatkeun kinerja situs anjeun sareng lalu lintas nyaéta Semalt.

Janten dina ulasan Semalt ieu, kami bakal ngabantosan anjeun terang upami éta leres pisan.

Ieu naon anu bakal urang tutup:
  • Naon Semalt.com?
  • Naon SEO?
  • Jasa Semalt
  • Ulasan Palanggan Semalt
  • Kumaha Kaanggo Semalt
  • Kacindekan Akhir

Naon Semalt.com?

Di dieu di Semalt, urang gaduh suite alat pikeun SEO (Search Engine Optimization).

Kami nuju misi pikeun ngajantenkeun usaha online sukses, henteu ngan ukur sareng SEO, tapi ogé ku jasa sapertos ngembangkeun wéb, analytics, sareng produksi video. (Langkung seueur ngeunaan jasa kami engké).

Tapi urang sanés ngan ukur perusahaan SEO. Urang mikacinta umat manusa anu aub dina industri ieu.

Sareng anjeun tiasa pendak sareng anggota tim manusa (sareng kuya) , tina pangembangan bisnis pikeun kasuksésan customer ka sumber daya manusa. Anjeun tiasa ningali naon peran masing-masing jalma, diajar sababaraha hobi kami, teras anjeun tiasa masihan kami sauran waktos beurang atanapi wengi. (Urang tiasa nyarios basa Inggris, Perancis, Italia, Turki, sareng seueur basa anu sanés!)

Aya salah sahiji anggota tim anu kami resep pisan: Turbo.

Nalika kami ngalih ka kantor anyar kami di 2014, kami mendakan Turbo dina pot kembang lami. Pamilik kantor saméméhna mung ngantunkeun anjeunna di dinya.

Oh, urang kedah disebatkeun yén Turbo mangrupikeun kuya.


Ti moment na, kami nampi anjeunna salaku kantor piaraan sareng perusahaan maskot. Anjeunna ayeuna hirup di akuarium gedé di lokasi kami di Wikivoyage.

Janten naon anu tiasa lakukeun ku anggota tim anjeun pikeun anjeun? Kami sadayana ngeunaan SEO.

Naon SEO?


Search Engine Optimization nyaéta nalika anjeun ngalaksanakeun sababaraha prakték supados ngadamel halaman wéb anjeun langkung luhur dina hasil pamilarian. SEO sadayana organik, sabalikna tina meunang iklan mayar.

Janten upami anjeun ngagaduhan halaman wéb anjeun badé ningkatkeun lalulintas anjeun, SEO kedah janten bagian tina rencana anjeun.

Pusat prakték SEO ngurilingan mesin pencari anu pang populerna - Google. Sareng Google ngagaduhan algoritma anu pangkat hasil pamilarian dumasar kana naon anu dipercaya tina anu ditéang.

Dina tingkat paling dasar, anjeun tiasa ngabagi SEO kana dua bagian: SEO dina kaca sareng SEO halaman luar.

SEO dina kaca ngarujuk kana faktor anu aya dina kadali anjeun dina wéb. Ieu bakal kaasup kacepetan situs, efisiensi kode, kualitas eusi, sareng tata perenah sareng desain situs anjeun. Ieu sadayana penting pisan pikeun pagelaran SEO anjeun.

SEO luar halaman ngalibetkeun faktor sapertos backlink tina situs sanés, referensi média sosial, sareng taktik pamasaran sanés di luar halaman wéb anjeun. Faktor SEO off-halaman pangpentingna kalebet jumlah backlink sareng kualitas backlink jalma.

Éta saé pikeun anjeun upami situs anu berkualitas tinggi dina industri anjeun numbu ka situs anjeun. Google resep ieu sareng bakal pangkat halaman wéb anjeun langkung luhur.

Tapi, hal pangpentingna anjeun tiasa laksanakeun nyaéta nyayogikeun kontén anu kualitas luhur sacara rutin. SEO mangrupikeun kaulinan jangka panjang.

Peringkat Google Preferensial bakal datang upami anjeun museurkeun nyiptakeun kontén anu luar biasa. Jalma bakal numbu ka situs anjeun sareng ngirim batur di dinya upami anjeun ngajantenkeun eusi anu hébat.

Jasa Semalt

Semalt nawiskeun set pinuh tina jasa SEO, duanana mayar sareng gratis. Dasarna, urang tiasa nampi situs anjeun sareng ngajalankeun sareng maju, sadaya dina hiji hateup.

Ieu jasa anu urang nawiskeun:
  • AutoSEO
  • FullSEO
  • Web Analytics
  • Pangwangunan Wéb
  • Produksi Video
  • Platform Promosi Otomatis
Hayu urang nutupan sakedik jasa. Ieu bakal masihan anjeun ide anu saé ngeunaan naon anu anjeun tiasa nguntungkeun tina.

AutoSEO

Paket AutoSEO kami nyaéta naon anu kami sebut "full house" pikeun bisnis online. Kalayan pakét ieu, anjeun kéngingkeun:
  • Perbaikan visibilitas wéb
  • Optimasi halaman
  • Gedong Patalina
  • Kecap konci panalungtikan
  • Laporan analitik wéb

Anjeun nyiptakeun halaman wéb anjeun. Urang ngaoptimalkeun éta pikeun Google.

Nganggo hiji hal anu disebut "topi bodas" téknik SEO, anjeun tiasa ningkatkeun lalulintas anjeun mimitian ngan $ 0.99.

AutoSEO pangsaéna pikeun:
  • Wébmaster
  • Pamilik usaha leutik
  • Ngamimitian
  • Freelancer

FullSEO

Di luhur jasa SEO dasar - sapertos optimasi internal, kasalahan ngalereskeun, tulisan eusi, penghasilan link, sareng dukungan - anjeun langkung seueur sareng FullSEO.

Tim SEO urang bakal ngembangkeun rencana anu tersusun pikeun anjeun sareng bisnis anjeun. Kami tingali naon anu anjeun kedah pangkat langkung luhur teras ngalaksanakeun rencana pikeun ningkatkeun ramatloka anjeun.

FullSEO pangsaéna pikeun:
  • Proyék bisnis
  • E-commerce
  • Ngamimitian
  • Wébmaster
  • Pangusaha

Web Analytics

Kalayan Semalt Web Analytics, anjeun tiasa:
  • Pariksa rankings situs anjeun
  • Janten situs anjeun langkung gampang dipanggihan
  • Tetep tab dina situs wéb pesaing
  • Kenali kasalahan dina kaca optimasi
  • Kéngingkeun laporan rangking wéb anu lengkep
Pikeun anjeun terang kumaha ningkatkeun ramatloka anjeun, anjeun mimiti kedah ningali potongan-potongan anu leungit. Kalayan analytics kami, anjeun tiasa mendakan kecap konci anu disarankeun, mendakan naon anu urang pilari, sareng nyebarkeun rusiah persaingan anjeun.

Semalt Web Analytics anu pangsaéna pikeun:
  • Wébmaster
  • Pamilik bisnis leutik
  • Ngamimitian
  • Freelancer

Pangwangunan Wéb

Kami bakal lebet pikeun ngawangun website pikeun anjeun. Kami nyiptakeun situs wéb anu ramping sareng profésional anu ngabagéakeun sémah sareng arah anu leres.

Panampilan sareng kecepatan situs anjeun mangaruhan tingkat bouncing anjeun sareng waktos halaman rata-rata. Sareng anu bakal mangaruhan SEO anjeun.

Éta sababna unggal halaman wé anu nyiptakeun gancang, gampang napigasi, sareng dioptimalkeun pikeun SEO.

Produksi Video

Video mangrupikeun ubiquitous sareng terus janten langkung populér. Éta sababna anjeun peryogi pidio profésional pikeun ngajantenkeun situs anjeun.

Henteu ngan ukur pidio ngahibur sareng ngawartosan para nasabah anjeun, tapi ogé tetep aya dina situs anjeun langkung lami. Tur éta saé pikeun ranking SEO anjeun.

Kalayan jasa produksi video kami, kami bakal ngabantosan anjeun:
  • Ngembangkeun konsép
  • Nulis naskah
  • Ngahasilkeun video
Kami malah nyayogikeun bakat voiceover profésional!

Produksi video urang pangsaéna pikeun:
  • Podcasters
  • YouTuber
  • Wébmaster
  • Pamilik bisnis leutik
  • Ngamimitian
  • Freelancer

Ulasan Palanggan Semalt

Jujur, urang tiasa teras-terasan ngeunaan produk sareng jasa kami. Éta sabab urang resep kana naon anu urang lakukeun.

Tapi nya tiasa mantuan pikeun ngadangukeun naon anu ditampi ku klien kami ngeunaan kami. Janten ieu mangrupikeun tanggapan pelanggan karesep urang ...

"Kami parantos dianggo Semalt ... pikeun janten situs wéb top nasional dina tilu taun ka tukang," saur Kristian of MALO CLINIC. "... Upami anjeun badé ningkatkeun pikeun ranking, maka Semalt mangrupikeun saran anu pangsaéna."

"Salah sahiji perusahaan SEO anu paling hadé kuring kedah nyarios," saur Wojtek ti Msofas Limited. "Kuring ngusahakeun sababaraha perusahaan SEO tapi kuring henteu nampi anu dipikahoyong. Tapi ku Semalt tungtungna mah ngagaduhan. ... Aranjeunna ngartos naon anu diperyogikeun ku situs wéb na aranjeunna ngalakukeun sagala pikeun kaunggulan bisnis kuring sareng pamustunganana ningkatkeun pendapatan kuring. "

"Kami resep pisan sareng manajer urang Volodymyr Skyba kalayan sadaya sauran telepon, email, sareng laporan mingguan dina basa kami nyalira," saur spiker Spanyol ti Jose Baja Properties. "Kami nomer hiji tina sababaraha campuran kecap konci dina industri urang sareng panungtun parantos ngetok email kami salami sababaraha bulan ayeuna. Sanaos janten wéb kuring sorangan, kuring tetep heran, naon sih anu maranéhna ngalakukeun pikeun kajadian ieu. "

Jelas, konsumén urang bogoh ka urang. Sareng urang nyaah ka aranjeunna deui!

Kumaha Kaanggo Semalt

Sakali anjeun darat dina halaman imah Semalt , hal anu munggaran anjeun bakal ningali mangrupikeun alat gratis anu nunjukkeun kualitas domain anjeun. Kantun lebetkeun URL anjeun sareng pencét "Start Now."

Saatos ngalakukeun éta, anjeun bakal tiasa dipenta pikeun ngadaptar. Kami ngadamel prosés ieu gampang-gancang - lebetkeun alamat email anjeun, jieun kecap akses, sareng wartosan nami anjeun.

Anjeun bakal tiasa kéngingkeun laporan anjeun, sareng apdet langkung teras dikirimkeun ka koropak anjeun.

Saatos ngadaptar, anjeun bakal dibawa ka dasbor. Di dieu anjeun tiasa ningali pangkat anjeun, kéngingkeun analisa situs wéb, sareng ngadamel proyék anyar.

Di katuhu, anjeun tiasa ningali kecap konci sareng rangking kanggo masing-masing. Anjeun bahkan tiasa nambihan kecap konci anyar sareng ningali laporan keyword analitis pinuh.

Ku ngadatangan tab Website Analyzer di kénca kénca, anjeun tiasa ningali:
  • Ranking Alexa
  • Laju mumbul
  • Pandangan halaman sapopoé pikeun sémah
  • Waktosna dina sadinten dina situs
  • Lokasi sémah
  • Inpormasi SEO rinci
  • Laju sareng kagunaan
  • Data sareng data kaamanan
  • Kasaluyuan mobile
  • Tips pikeun kumaha anjeun tiasa ningkatkeun situs anjeun

Anjeun tiasa ogé muka tab Laporan Center pikeun nyieun proyék sareng laporan anu aya hubunganana.

Pikeun laporan anjeun, anjeun tiasa nambihan saringan, peringkat, asihan, sareng kisaran tanggal. Tambihkeun, anjeun tiasa ngajadwalkeun kumaha sareng iraha laporan anjeun bakal ngahasilkeun sareng dikirim ka anjeun.

Sadaya-sadayana, anjeun tiasa nampi seueur inpormasi anu mangpaat sareng statistik ku alat gratis ieu.

Sareng tangtosna, anjeun tiasa ningkatkeun pikeun meunang langkung seueur pitulung kalayan wéb anjeun. Ku cara kitu, kami tiasa ngabantosan anjeun naek ka luhur hasil mesin pencari, hatur nuhun kana kaahlian urang, sumber, pengetahuan, sareng anggota tim pangpangna.

Kacindekan Akhir

Ulasan Semalt ieu nunjukkeun anjeun kumaha mantuan jasa SEO gratis sareng anu mayar ieu tiasa kana ranking situs web anjeun. Sareng langkung saé réngking situs anjeun, langkung seueur usaha anjeun bakal tiasa ngahasilkeun.

Janten upami anjeun milari ningkatkeun SEO sareng pangalaman sémah anjeun, kami ngagaduhan anjeun katutup tina sagala sudut.

Saatos nampi laporan situs gratis anjeun, anjeun tiasa ngadaptarkeun, sareng kami bakal langsung balikeun!